Starity

Tíz éve nem áll szóba az édesapjával Brie Larson

2016. február 15. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves szőkeség az ELLE magazin riporterét és olvasóit avatta be abba, miért nem áll szóba édesapjával.

hirdetés
Tíz éve nem áll szóba az édesapjával Brie Larson
Fotó: ELLE (Terry Tsiolis)

Brie Larson sorra zsebeli be a legnevesebb filmes díjakat A szoba című drámafilmben nyújtott alakításáért (többek között Golden Globe-ot és SAG-díjat is nyert vele, valamint Oscarra is jelölték), ám szakmai sikerek ide vagy oda, a magánélete közel sem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik. Élete egyik legmeghatározóbb személyével, édesapjával való kapcsolatáról az ELLE magazinnak mesélt részletesen.

A színésznő szülei ugyanis még gyerekkorában váltak el egymástól, édesanyja nevelte őt fel, és saját elmondása szerint apjával való kapcsolata azóta sem rendeződött – nemcsak nem találkoztak, hanem nem is beszéltek egymással évek óta.

Amikor jogilag már nem kötelezhettek a találkozásra, passzoltam a lehetőséget. Gyerekként próbáltam megérteni őt és magát a kialakult szituációt, de nem könnyítette meg a helyzetemet. Úgy gondolom, hogy ő igazából soha nem akart szülővé válni

– magyarázta Brie, és elárulta: több mint tíz éve nem tartják a kapcsolatot apjával, Sylvainnel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek