Starity

Kanye West a Facebook alapítójától, Mark Zuckerbergtől várja pénzügyi problémái megoldását

2016. február 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több milliós tartozásáról a Twitteren rántotta le a leplet a rapper, és a Facebook alapítójától kért segítséget a megoldáshoz.

hirdetés
Kanye West a Facebook alapítójától, Mark Zuckerbergtől várja pénzügyi problémái megoldását
Fotó: Metro

Kanye West alighanem az egyik legarrogánsabb előadó Hollywoodban, hiszen egyik nap még Taylor Swiftet alázta meg nyilvánosan azzal, hogy azt állítótta: az énekesnő egy senki, akiből ő csinált sztárt, másnap pedig a világ legjobb előadójának nevezve saját magát Mark Zuckerberg segítségét kérte, hogy invesztáljon ötleteibe hatalmas vagyont.

Táncoljatok kint az utcákon! A világ megsegítéséért folytatott harcom vágott padlóra. Ezt úgy írom nektek, testvéreim, hogy közben 53 millió személyi tartozásom van... Kérlek, imádkozzatok, hogy ezen is túl legyünk. (...) Mark Zuckerberg egymilliárd dollárt invesztál Kanye West ötleteibe, amikor rájön, hogy ő a világ legjobb élő előadója... meg úgy általában a világ legjobb előadója

– ömlengett Kim Kardashian férje a Twitteren az elmúlt napokban, Zuckerberg azonban egyelőre nem reagált Kanye hozzá fűzött reményeire.

Kanye és Kim egyébként minden évben felkerülnek a Forbes magazin legjobban kereső celebjei listára, így kevéssé érthető, mi történt, ami miatt pénzügyi válságba kerültek. A következő elnökálasztási kampányban nevezni kívánó rapper azonban itt sem állt meg, és további sokkoló tweetekkel árasztotta el a mikroblogot, nagy felháborodást ébresztve még rajongóiban is, akikben felmerült a gondolat: biztosan csak anyagi problémák húzódnak a háttérben?

A grammys beszédemet gyakorolom éppen, de addig nem megyek el a rendezvényre, amíg nekem nem ígérik az év albumáért járó díjat

– írta egyik bejegyzésében, majd ismét Marknak pitizett: Mark Zuckerberg, tudom, hogy ma van a szülinapod, de megtennéd, hogy felhívsz holnap?  – írta, majd így folytatta néhány tweettel később: Figyelem, világ, tweeteljetek, facebookozzatok, facetime-ozzatok, és tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy elnyerjem Mark támogatását. 

Egyelőre nem lehet tudni, miben mesterkedik a rapper, ám sokan úgy vélik, hogy különös, olykor összefüggéstelen szavaival csak a figyelmet szeretné felhívni magára, az azonban tisztán kivehető, hogy nincs minden rendben a Kardashian-West család háza táján...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek