Starity

Taylor Swiften a világ szeme: udvariasan, de határozottan üzent Kanye Westnek

2016. február 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves szőke szépség bebizonyította, hogy nem hagyja magát, és visszaszólt az őt durván megalázó rappernek.

hirdetés

Mint beszámoltunk róla, Kanye West múlt csütörtökön, a New York-i divathét keretein belül mutatta be saját márkája, a Yeezy új kollekcióját, melyet egybekötött legfrissebb, azóta piacra került korongjának bemutatásával, így felcsendült a Rihannával közösen írt Famous című szerzeménye is, melyben helyet kapott egy Taylor Swiftre nézve igencsak bántó és megalázó dalrészlet is.

Úgy érzem, Taylorral talán még szexelnünk kéne. Miért? Mert én tettem híressé azt a ribancot

– hallhatjuk a dalban.

Nem csoda, ha az egész világ felkapta a fejét a durva beszólásra, hiszen alig egy év telt el a rapper és az énekesnő nagy kibékülése óta. Azt nem tudni, hogy Kanye csak ráunt volna a békére vagy új albumának akar hírverést csinálni, ám joggal gyanítjuk, hogy utóbbiról van szó, mivel mindent megtesz annak érdekében, hogy a címlapokra kerüljön.

Ami az ominózus dalszöveget illeti, Kanye a napokban úgy nyilatkozott a Twitteren, hogy az írási folyamat során megmutatta azt az érintettnek, aki állítása szerint jópofának tartotta a sorokat, és áldását adta arra, hogy a dalban maradjanak. Azóta azonban kiderült, hogy hazudott, ugyanis Taylor sajtószóvivője nyilvánosságra hozta, hogy bár a szőkeség tudott a dologról, határozottan kérte Kanyét, hogy vegye ki a kompromittáló sorokat a szerzeményből. 

Ami történt, megtörtént, és Tay az elmúlt napokban nem is hallatta a hangját az ügy kapcsán, így annál inkább felfigyeltek beszédére a tegnap este megrendezésre került Grammy-díjátadón. Bár elsősorban a fiatal lányoknak címezte szavait, és nevet sem említett, kire gondol, egyértelmű volt, hogy az őt lejárató rapperről szólnak sorai.

Mindig lesznek olyan emberek, akik megpróbálják aláásni a sikeredet annak érdekében, hogy részesüljenek a teljesítményedből és hírnevedből. De ha kizárólag a munkádra koncentrálsz, és nem engeded, hogy ezek az emberek letérítsenek az utadról, egy nap eléred a célodat, és amikor körülnézel, tudni fogod, hogy mindent magadnak és azoknak az embereknek köszönhetsz, akik szeretnek téged... és akkor ez lesz a legjobb érzés a világon

– nyilatkozta az énekesnő, miután köszönetet mondott a mögötte álló csapatnak, akik hozzá hasonlóan éjt-nappallá téve dolgoztak legújabb, 1989 címet viselő lemezén, mely hivatalosan is az év legjobb albuma lett.

A Grammy-díjátadó egyébként más szempontból is nagy esemény volt Taylor számára, mivel az év albumáért járó díj újbóli megszerzésével ő lett az első olyan női előadó, aki kétszer is a magáénak tudhatta a díjat.

A szőkeséget egyébként négy kategóriában jelölték Grammy-re, ebből hármat sikerült díjra váltania (az év albuma, az év popalbuma, az év videoklipje), ám saját sikerénél még jobban örült, amikor kiderült: legjobb barátja, Ed Sheeran is megkapta végre az őt megillető szobrocskát a Thinking Out Loud című szerzeményéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek