Starity

Búcsút int Magyarországnak Kiss Ramóna

2016. február 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt Szentmihályi Zsófiját alakító színésznő hamarosan repülőre ül, hogy világot lásson és új ismeretekkel gazdagodjon.

hirdetés
Búcsút int Magyarországnak Kiss Ramóna
Fotó: Göbölyös László

A szőke szépség decemberben jelentette be, hogy rövid időre elhagyja a Barátok köztöt, arra azonban mindeddig nem derült fény, hogyan és milyen körülmények között távozik a történet szerint első babájával várandós karakter.

Ami Ramit illeti, a színésznő a napfényes Miami felé veszi az irányt, ám elsősorban nem a csodálatos tengerpart vonzza, hanem régi álmát szeretné valóra váltani egy hathetes intenzív nyelvtanfolyam elvégzésével.

Rami egyébként nem keves pénzt, közel egymillió forintot áldoz ismeretei gyarapítására, ugyanis ennyibe kerül a tanfolyam, melynek intézménye is egy főnyeremény: pompás panoráma nyílik a tengerpartra az osztálytermekből, így az órák után a színésznőnek nem kell sokat gondolkodnia, hol vezesse le a tanulás fáradalmait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek