Starity

Nyílt levélben könyörög megbocsátásért Jordin Sparks exe

2016. február 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak néhány nap telt el a szerelmesek szakítása óta, ám Sage the Gemini (születési nevén Dominic Wynn Woods) képtelen beletörődni abba, hogy elveszítette az énekesnőt.

hirdetés

Múlt héten számoltunk be arról, hogy véget ért Jordin Sparks és Sage the Gemini kapcsolata, ugyanis az énekesnő korábbi szeretőihez fűződő rossz tapasztalatai folyamatos bizalmatlanságot ébresztettek benne, ami egy idő után mindkettejük számára terhes lett, így a szakítás mellett döntöttek.

Ugyan a búcsú óta jó néhány nap eltelt már, ám a pár férfi tagja képtelen túltenni magát a dolgon, és egy, az Instagramon közzétett (azóta eltávolításra került) poszt képében kéri arra az énekesnőt, hogy gondolja át a dolgokat, és hívja fel.

Fotó: Instagram

Képtelen vagyok csak ülni itt és úgy tenni, mintha ez az egész nem fájna nekem. Te vagy az egyetlen lány, akit felhívhatok hajnali háromkor, anélkül, hogy problémázna miatta. Te vagy az egyetlen lány, akit felébreszthetek legédesebb álmából, hogy hozzon nekem egy pohár vizet, mert rosszul vagyok. Te vagy az egyetlen, aki úgy szerethet, ahogy gondolom, hogy szerettél

– kezdte a férfi, majd szót ejtett arról, hogy sajnálja, amiért nem fejezte ki, mennyire gyönyörűnek tartja, és hogy mit sem ér az élete nélküle, majd így folytatta:

A Valentin napnak különlegesnek kellett volna lennie, azt szerettem volna, ha ez lesz az évfordulónk, mert tudom, hogy a nagyszüleidé is ekkor van. És emlékszel, szó volt egy dupla randiról is? Kérlek, hívj vissza. Szeretnélek megölelni és megcsókolni vagy ilyesmi.

Az énekesnő egyelőre nem válaszolt a levélre, legalábbi nyíltan biztosan nem, ám rajongói drukkolnak, hogy ismét egymásra találjanak szerelmével, akiről korábban úgy nyilatkozott, hogy olyan csodálatos, gondoskodó férfi, amilyenről a lányok többsége csak álmodozhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek