Starity

Új kisfilmmel jelentkezett a Dalriada

2016. február 19. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a soproni zenekar legújabb nagylemeze, melynek névadó dalához a napokban debütált a hivatalos kisfilm.

hirdetés

Tavaly szeptemberben jelent meg a Dalriada legújabb, Áldás névre keresztelt nagylemeze, melynek előfutáraként először az Amit ad az ég nevezetű dallal ismerkedhettünk meg. Nem sokkal később egy újabb tétel fültanúi lehettünk a Dózsa rongyosa című dal képében. A korongot egyébként a Mesék, Álmok, Regék névre hallgató válogatásalbum előzte meg, melyen néhány dal áthangszerelt változatát hallhatjuk.

Az együttes körülbelül egy hónapja adott hírt arról, hogy már készülőben van egy új kisfilm is, ám azt nem árulták el, hogy melyik dalhoz is forognak majd a kamerák. Pár napja egy, a Facebookon közzétett  kép kíséretében osztották meg a nagyérdeművel, hogy az új klip maga az album névadó dalához fog készülni, mely nemrég meg is érkezett rajongóik legnagyobb örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek