Starity

Chace Crawforddal vigasztalódik Nina Dobrev?

2016. február 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy-két hét telt el Nina szakítása óta, máris új kapcsolatáról pletykálnak Hollywoodban.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy hét hónapnyi randizás után január végén, február elején véget vetett kapcsolatának Nina Dobrev és Austin Stowell, mely hírt a sztárpárhoz közel álló barátok is megerősítették. Most azonban újabb részletről hullott le a lepel, ugyanis kiderült: Nina mondta ki a szakítást, Hollywoodban pedig máris azt pletykálják, hogy egy másik CW-s sorozatsztárra, a Gossip Girlben megismert Chace Crawfordra vetette ki hálóját a bolgár származású barna hajú szépség.

Nem titok, hogy Nina és Chace jó barátságot ápolnak egymással, hiszen a baráti társaságuk is közös, így 2014-ben és 2015-ben is együtt ünnepelték a Hálaadást, és az idei Super Bowl-bajnokságon is együtt szurkoltak kedvenceiknek. A kettejük között szövődő románc táptalaját az szolgáltatta, hogy ezúttal barátaik nélkül, kettesben vették nyakukba a várost kedden, és egy meghitt vacsora után a Bootsy Bellows night clubban folytatták az estét.

Állítólagos kapcsolatukat illetően egyelőre egyikük sem nyilatkozott, ám az is meglehet, hogy csak egy baráti bulizós estével szerették volna megünnepelni Nina újbóli szingliségét.

Nina és Chace évek óta barátok 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek