Starity

Sandra Bullock még sosem volt ilyen boldog

2016. február 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lehető legjobban alakulnak a Beépített szépség immár kétgyermekes sztárjának dolgai.

hirdetés
Sandra Bullock még sosem volt ilyen boldog
Fotó: Glamour Magazine

Sandra Bullock élete legboldogabb időszakát éli jelenleg, hiszen a karrierje után végre a magánélete is rendben van, hiszen tavaly nyáron rátalált a szerelem Bryan Randall fényképész oldalán, akivel Jennifer Aniston és Justin Theroux esküvőjén mutatkozott először hivatalosan. A kapcsolat az elejétől kezdve komolynak indult, Sandra ugyanis már ekkor bemutatta a férfit ötéves fiának, Louisnak.

A család nemrég újabb taggal bővült a hároméves Laila személyében, aki egy hosszú, örökbefogadási procedúrát követően került a színésznőhöz. A kislány immár több mint két hónapja költözött a Bullock-házba, ahová a család barátainak elmondása szerint tökéletesen beilleszkedett, akárcsak édesanyja újdonsült párja, aki a közelmúltban felszámolta korábbi életét, és beköltözött Sandráékhoz.

Bryan hivatalosan is összeköltözött Sandrával. Még mindig megvan a lakása, de minden percét Sandráékkal tölti

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát az E! Newsnak, majd szót ejtett arról is, hogyan alakul a család élete:

Bryan úgy bánik Sandra gyerekeivel, mintha a sajátjai lennének. Ő egy nagyszerű apafigura, Sandra pedig soha életében nem volt még olyan boldog, mint most

– magyarázta a bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek