Starity

Angelina Jolie soha nem akart gyereket! Tudd meg, miért gondolta meg magát!

2016. február 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatgyermekes színésznőről manapság nehéz elképzelni, hogy korábban nem szeretett volna családot alapítani, ám nemrég mégis beismerte: sokáig egyáltalán nem foglalkoztatta a gyerekvállalás gondolata.

hirdetés
Angelina Jolie soha nem akart gyereket! Tudd meg, miért gondolta meg magát!
Fotó: Glamour Magazine

Angelina Jolie jelenleg a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers című könyv filmadaptációját forgatja Kambodzsában, ahová népes családja is elkísérte őt. A munkálatok kapcsán az Associated Press riportere faggatta a színésznőt, aki az interjú során vallott először arról, milyen életet képzelt el magának korábban, és mi volt az a momentum, ami arra sarkallta: változtassa meg döntését.

Talán furcsán hangzik, de soha nem akartam gyereket. Soha nem akartam teherbe esni, gyerekekről gondoskodni, így fel sem merült bennem, hogy anyaként gondoljak magamra

– vallotta a 40 éves barna hajú szépség, majd elárulta, hogy első kambodzsai útja volt a fordulópont, ami megváltoztatta az életét.

Fotó: Vogue (Annie Leibovitz)

Amikor először jöttem Kambodzsába, megváltozott az életem, a szemléletmódom. Rájöttem, hogy olyan sok minden van a történelemben, amit nem tanítanak az iskolában; olyan sok minden van az életben, amit meg kell értenem, és ez a felismerés teljesen letaglózott. Hirtelen világossá vált számomra, hogy valahol ebben az országban van a fiam

– magyarázta Angie, aki még abban az évben (2002) magához vett egy kambodzsai árvát Maddox személyében, később pedig újabb csemetékkel gyarapodott Brad Pitt-tel közös családja.

Számomra ez az a pillanat, amikor elmondhatom, hogy sínen van az életem, és úgy érzem, pontosan ott vagyok, ahol lennem kell

– zárta a beszélgetést a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek