Starity

Dalpremier: Zayn Malik – It's You

2016. február 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori One Direction-tag a The Tonight Show tegnapi adásában mutatta be legújabb szerzeményét.

hirdetés

Izgalmasan indult az év Zayn Malik számára, hiszen a január végén közzétett, Pillowtalk címet viselő szerzeménye hatalmas siker lett a rajongók körében, napjainkra pedig nem kevesebb, mint 68 ország sikerlistájának első helyén trónol.

Az énekes azonban nem hagyja lankadni az őt övező figyelmet, hiszen nemrég bepillantást engedett abba, min dolgozik éppen, majd a Jimmy Fallon vezette The Tonight Show-ban, élőben mutatta be legújabb slágergyanús nótáját, ami az It's You címet viseli.

Ha mindez nem lett volna elég, Zayn arról is lerántotta a leplet, hogy milyen címet választott első szólóalbumának (Mind Of Mine), valamint annak borítóját is nyilvánosságra hozta rajongói legnagyobb örömére. Az énekes láthatóan nem bánta meg, hogy búcsút intett One Direction-beli karrierjének, hiszen szólóban is legalább annyian kíváncsiak rá, mint azelőtt.

Mindig hűnek kell maradnod önmagadhoz, és azt kell csinálnod, ami boldoggá tesz, mert a nap végén ez az ami számít: hogy azt tudod-e mondani magadnak, hogy jól érzed magad a bőrödben. Boldoggá tesz, hogy rászántam magam a döntésre, és kiléptem a bandából

– magyarázta egy korábbi interjújában Zayn.

Íme, az album borítója (Fotó: Facebook / Zayn)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek