Starity

Gwen Stefaninak egész életében három férfival volt dolga

2016. február 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a K-Earth 101 FM szerdai adásában mesélt magánéletéről és párkapcsolatairól.

hirdetés
Gwen Stefaninak egész életében három férfival volt dolga
Fotó: i-D Magazine

Tudod, nekem mindössze két barátom volt eddig. Ez olyan viccesen hangzik. Olyan korlátozottnak tűnik. Nem igazán mondhatjuk, hogy van esetem, már ami a férfiakat illeti

– magyarázta a szőkeség az interjú során, amivel némiképp még az őt faggató riportereket, Gary Bryant és Lisa Stanley-t is meglepte.

A fentiek aligha meglepően Gwen Stefani magánéletének ismeretében, hiszen az énekesnő tinédzserként vált híressé, így az egész élete a nyilvánosság előtt zajlott. Köztudott, hogy No Doubt-beli zenésztársa, Tony Kanal volt az első komoly barátja, akivel nem kevesebb, mint hét évig alkottak egy párt, amikor 1994-ben a szakítás mellett döntöttek. 

Nem sokkal később, 1995-ben a No Doubt Goo Goo Dollsszal és a Bush-sal közös turnéján ismerkedett meg Gavin Rossdale-lel, akivel szintén hét évig randizott, mielőtt 2002-ben kimondta volna neki a boldogító igent. A sztárpár 13 évig élt jobbára booldog házasságban, ám tavaly nyáron Gwen a frigy felbontásáért folyamodott, miután kiderült: férje összeszűrte a levet a gyerekeikre vigyázó dadával.

A nagy csalódást azonban nem kellett egyedül elszenvednie az énekesnőnek, ugyanis The Voice-beli kollégája, Blake Shelton is akkor lépett a válás útjára, így egymásra találtak a bajban, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Nyilvánvaló tehát, hogy Gwen Blake-et tartja Tony utáni második barátjának, Gavinre pedig még mindig úgy gondol, mint a férfira, aki mindig is a férje volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek