Starity

Lucy Hale szőke lett

2016. február 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja az Instagramon mutatta meg új frizuráját, ami állítása szerint olyan lett, amilyenre mindig is vágyott.

hirdetés

Lucy Hale-t barna hajjal ismertük és szoktuk meg, így nem csoda, ha szóbeszéd tárgya lett új, az eredetinél sokkal világosabb frizurája. A színésznő ugyanis nemrégiben hajszíne felfrissítése mellett döntött, és ha már ellátogatott fodrászához, Kristin Esshez, úgy gondolta, eljött az ideje annak, hogy egy új színt is kipróbáljon egyúttal. 

Befesttettem. Ezer hála @kristin_ess, amiért ideiglenesen azzá a szőke alteregómmá változtattál, aki mindig is lenni akartam

– írta Lucy a közösségi oldalon az alább látható kép kíséretében.

A 26 éves színésznő azonban azt nem árulta el, miért váltott hajszínt, vagy hogy miért nem ragaszkodik a színhez hosszabb távon, feltételezésünk szerint azonban a Pretty Little Liars forgatásának is köze lehet ehhez. Nemrég ugyanis kiszivárgott a hír, miszerint a sorozatban az egyik hazugnak előkerül egy eltitkolt ikertestvére, azt viszont egyelőre nem árulták el a készítők, hogy melyik lány gazdagszik egy testvérrel. A fentiek tekintetében joggal gyanítjuk, hogy Aria lesz a szerencsés, aki kettős szereposztásban bizonyíthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek