Starity

Kylie Minogue férjhez megy

2016. február 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hamarosan valóra válik az ausztrál szépség álma, és végre férjhez megy.

hirdetés

Párja, Joshua Sasse színész ugyanis végre feltette neki a minden nő életében oly jelentősségteljes kérdést, melyre boldogan mondott igent. Eljegyzésükről elsőként a The Daily Telegraph számolt be a ma megjelent számának eljegyzési rovatában.

 

A sztárpár egyébként tavaly ősszel kezdett randizgatni egymással, nem sokkal azután, hogy sor került első találkozásukra a Galavant című televíziós műsorban. Kapcsolatukat novemberben vállalták fel először, azóta pedig rendre együtt jelennek meg a hivatalos, vörös szőnyeges eseményeken, és láthatóan nagyon boldogok együtt a 19 évnyi korkülönbség ellenére is.

A 47 éves énekesnőt tegnap, az NME-díjátadóján csípték először lencsevégre illusztris eljegyzési gyűrűjével az ujján. A rendezvényre egy meseszép, fehér csipkeruhát választott, így nem nehéz elképzelnünk, hogyan fest majd a nagy napon. Ez egyébként az első házassága lesz mindkét félnek. Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek