Starity

Titokban összeházasodott Miley Cyrus és Liam Hemsworth?

2016. február 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány hét telt el azóta, hogy Az utolsó dal sztárjai kapcsolatuk folytatása mellett döntöttek, máris arról pletykálnak a tengerentúlon, hogy a szerelmesek kimondták egymásnak a boldogító igent.

hirdetés

2015 őszét jobbára együtt töltötte a sztárpár, és bár tagadták, hogy együtt lennének, januárban már semmi kétség nem volt azt illetően, mi is van az egykori szerelmespár között. Miley ugyanis Liam családjával karácsonyozott, januárban pedig ismét hordani kezdte Neil Lane tervezte gyémánt eljegyzési gyűrűjét, melyet 2012-ben húzott az ujjára a színész.

A napokban azonban újabb izgalmas híresztelés kapott szárnyra Miley és Liam barátainak hála, akik arról számoltak be a Life & Style magazinnak, miszerint a páros nemcsak egymásra talált, hanem már egybe is keltek, méghozzá decemberben, amikor az énekesnő látogatást tett a Hemsworth famíliánál, hogy meggyőzze őket: igenis helye van a családban Liam oldalán.

Miley férjhez akar menni, Liam családjának viszont kétségei támadtak a házassággal kapcsolatban, de mivel szerették volna jobban megismerni Miley-t, meghívták Ausztráliába, hogy töltsön velük pár hetet

– nyilatkozta korábban egy barát. Ezt megerősíti a tény, hogy Miley valóban hosszan időzött a szigetországban: 2015 végét és 2016 elejét is ott töltötte, sőt egy fellépést is lemondott annak érdekében, hogy Liammel lehessen.

Egy másik barát azonban már arról számolt be, hogy ezalatt a pár hét alatt nemcsak ismét fellángolt köztük a szikra, hanem egy romantikus tengerparti esküvő keretein belül össze is házasodtak.

Miley és Liam titokban, a lemenő nap fényében házasodtak össze az ünnepek ideje alatt. A legközelebbi barátaiknak már el is mondták, hogy házasok, és úgy emlegetik egymást, mint a férjem és a feleségem

– nyilatkozta a bennfentes, majd arról is lerántotta a leplet, kinek az ötlete volt a gyors lagzi:

Liam összehívta a testvéreit, és beavatta őket, hogy el akarja venni Miley-t. Ő is benne volt a dologban, és kölcsönkért egy egyszerű ruhát Chris feleségétől, Elsa Patakytól, aki nem hivatalosan, de összeadta őket. Liam alig bírta visszatartani a könnyeit, amikor Miley iránti szerelméről beszélt, és persze Miley is könnyekben tört ki. Nagyon érzelmes volt. A fogadalmak megtétele után Liam arra kérte a családját, hogy gyújtsanak gyertyát az örökké tartó szerelmük reprezentálásaképp

– nyilatkozta a barát, aki azt is elárulta, hogy a szerelmesek márciusban szándékoznak oltár elé állni, hogy hivatalosan is megerősítsék házassági fogadalmaikat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek