Starity

A Pretty Little Liars sztárja is csatlakozott A szürke ötven árnyalata stábjához

2016. február 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szürke ötven árnyalata-trilógia utolsó részében láthatjuk majd a jóképű színészt, aki Ana testőrét, Luke Sawyert alakítja majd.

hirdetés

És hogy kiről van szó? Brant Daugherty-ról, aki Noel Kahnt alakította a Freeform (korábban ABC Family) népszerű drámasorozatában, a Pretty Little Liarsben. A színész a stábhoz való csatlakozását az erotikus regénysorozat írónője, E. L. James erősítette meg a hétvége folyamán a Twitteren.

Isten hozott @brantdaugherty a #TeamFifty-ben #FiftyShadesFreed #Sawyer

– csiripelte az írónő a mikroblogon.

Köszönöm a szívélyes fogadtatást, @E_L_James! Nem tudom elmondani, milyen izgatott vagyok, amiért én kelthetem életre Sawyert

– írta válaszában a színész.

A tavaly februárban debütált film folytatása, A sötét ötven árnyalata 2017 februárjában érkezik meg a mozikba, a történet lezáró része pedig egy évvel később, 2018-ban. Érdekesség, hogy a két részt egyszerre forgatják: előbbit Kanadában, utóbbit Párizsban. Nemrég arról is lehullott a lepel, hogy Bella Heathcote alakítja majd Christian Grey egykori szeretőjét, Leila Williamset, Elena Lincolnt pedig az Oscar-díjas Kim Basinger kelti életre.

A forgatások egyébként múlt héten kezdődtek meg, és a fent említett új szereplők mellett természetesen visszatérnek az első rész kedvencei is, így Dakota Johnson és Jamie Dornan bújnak a két főszereplő, Ana és Christian bőrébe, de visszatér még Rita Ora (Mia Grey) és Max Martini (Taylor) is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek