Starity

Férjhez ment Hayley Williams

2016. február 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramore énekesnője szombaton, a nashville-i Franklin Theaterben mondta ki a boldogító igent a New Found Glory gitárosának.

hirdetés

Immár hivatalosan is elkelt Hayley Williams! A 27 éves énekesnő ötven közeli családtagja és barátja jelenlétében fogadott örök hűséget Chad Gilbertnek, akivel 2008 óta alkot egy párt. A szerelmespár férfi tagja 2014 decemberében ereszkedett fél térdre az énekesnő előtt, a USA Today szerint pedig múlt hónapban írták alá a házasságuk engedélyezését igazoló papírokat, melynek értelmében 30 napon belül oltár elé kellett állniuk.

Az esküvőnek, mint említettük, a nashville-i Franklin Theater adott otthont, ahová a pár legközelebbi hozzátartozói kaptak meghívást, ezt követően pedig a Puckett's Gro. étteremben folytatódott a lagzi, melyről Chad zenekarának, a New Found Glorynak a kiadója, a Hopeless Records is beszámolt a Twitteren

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek