Starity

Taylor Swift anyagi támogatást nyújtott a producerével pereskedő Keshának

2016. február 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évek óta dúl a háború Kesha, és egykori producere, Dr. Luke között, ám a per még mindig nem zárult le, így az énekesnő karrierje megrekedt.

hirdetés
Taylor Swift anyagi támogatást nyújtott a producerével pereskedő Keshának

Szeptemberben számoltunk be arról, hogy a Kesha és a Dr. Luke közti évek óta tartó pereskedés miatt az énekesnő keze meg van kötve, és a szakértők szerint ez nagy eséllyel a karrierje végét jelentheti. A részben magyar származású szőkeség azonban továbbra sem adja fel, és minden erejét és vagyonát arra fordítja, hogy jogi úton is véget vethessen a producerhez, és kiadójához, a Sony-hoz fűződő kapcsolatának.

A többfordulós per legutóbbi tárgyalására pénteken került sor, ám Keshára nézve negatívan záródott, ugyanis a New York állambeli legfelsőbb bíróság elutasította az énekesnő abbéli kérését, hogy Luke-ot megkerülve stúdióba vonulhasson legújabb albumával, így az énekesnő könnyek között hagyta el a bíróság épületét.

A hétvége folyamán szerettei és rajongói mellett a zeneipar nagyjai is együttérzésükről biztosították Keshát, így többek között Lady Gaga, Kelly Clarkson, Lorde, Lily Allen, Ariana Grande és Demi Lovato is biztatásukat fejezték ki az énekesnő felé. Természetesen a többszörös Grammy-díjas Taylor Swift sem maradhatott ki a sorból, aki nemcsak szavakkal, hanem pénzügyi támogatással is Kesha mellé állt: 250 000 dollárt (kb. 67.5 millió forint) adományozott az énekesnőnek, hogy legalább kiadásai miatt ne fájjon a feje.

Támogatása jeléül Taylor Swift 250 000 dollárt adományozott Keshának, hogy segítse kiadásai rendezését ebben az embert próbáló időszakban

– írta egy közleményben a Shake It Off énekesnőjének sajtószóvivője, melyet kolléganője édesanyja is megerősített a Twitteren.

Taylor Swift bőkezűségéről tett tanúbizonyságot, és 250 000 dollárt adományozott Keshának, hogy támogatásáról biztosítsa őt ebben a nehéz időszakban. CSODÁLATOS

– csiripelte Kesha édesanyja, Patricia Rose Sebert a mikroblogon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek