Starity

Beyoncé rekorddöntésre készül hamarosan induló turnéjával

2016. február 24. 08:08   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Formation World Tour az énekesnő hetedik világ körüli turnéja lesz, melynek keretein belül több tízezer ember befogadására alkalmas stadionokban lép majd fel, melyekre már most alig kaphatóak jegyek.

hirdetés
Beyoncé rekorddöntésre készül hamarosan induló turnéjával

Beyoncé április 27-től kezdődően egészen nyárig sorra fogja látogatni Amerika legnagyobb stadionjait. Arthur Fogel, a Live Nation Global Touring elnöke elárulta, hogy a jegyeladások minden elvárást felülmúltak, percek alatt fogytak el a jegyek a több tízezer fő befogadására alkalmas létesítményekbe.

A turné az 50. Super Bowl döntőjét követően került meghirdetésre, azóta már két további showt kellett beharangozni New Yorkban és Chicagóban is a több mint 50 ezer férőhelyes stadionokban. Július 2-án és 3-án a 90 ezer ferőhelyes Wembley Stadionban ad majd két showt az énekesnő. A 40 fellépésből álló koncertsorozat Miamiban veszi kezdetét, és már most több, mint 100 millió dolláros bevétele van a jegyeladásokból.

A Billboard magazin szerint a turné összbevétele 200 és 250 millió dollár közötti összegre rúg majd, és ezzel minden bizonnyal a 2016-os év legsikeresebb koncertsorozata lesz, nem beszélve arról, hogy Beyoncé lehet a legsikeresebb női előadó a turnék terén. Pár nappal ezelőtt azt is megerősítették, hogy csupán 48 óra alatt több mint egymillió jegyet vásároltak meg világszerte.

Beyoncé hazánkba sajnos nem látogat el, és egyelőre a szomszédos országokba sem hirdettek meg koncertet. Budapesthez legközelebb Olaszország nagyvárosában, Milánóban fog fellépni július 18-án, illetve Németországban július 12-én és 29-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek