Starity

Elkészült Adam Levine gigantikus tetoválása

2016. február 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kevesebb, mint hat hónapot vett igénybe annak a hatalmas motívumnak az elkészülése, mely a Maroon 5 frontemberének hátára került.

hirdetés

Novemberben számoltunk be arról, hogy Adam Levine egy hatalmas szirént mintázó motívumot varratott a hátára a San Rafael-i Spider Murphy's Tattoo stúdió tetoválóművészével, Bryan Randolph-fal. Az eredményt akkor láthatóan elégedetten osztotta meg az Instagramon többmilliós követőtáborával, ám mint kiderült: az ábra akkor még közel sem volt készen.

A néhány órával ezelőtt közzétett képen ugyanis már valóban elfoglalja az egész hátát a kissé ijesztőre sikerült mitológiai alak, aki egy koponyát szorongat a hóna alatt, mögötte pedig a lenyugvó nap fényében egy hatalmas hajót láthatunk a háttérben.

Adam egyébként korábban csináltatott tetoválásait szerette volna elfedni új szerzeményével, ennek érdekében pedig se pénzzel, se idővel nem spórolt, nem is beszélve a több órányi fájdalomról, aminek árán a hátára került az alkotás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek