Starity

Kaley Cuoco: „Már sokkal jobban vagyok”

2016. február 23. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők sztárja Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett nemrégiben, ahol elárulta, hogy bár jelenleg is zajlik a válása, ettől függetlenül már sokkal jobban érzi magát.

hirdetés

Kaley Cuoco mögött élményekben gazdag hónapok állnak jó és rossz értelemben egyaránt. A színésznő ugyanis szeptemberben Ryan Sweetinggel kötött házassága felbontásáért folyamodott, ami lelkileg nagyon mélyen érintette, ugyanakkor egyfajta ébresztőként is szolgált. Ezt követően örökbefogadott egy lovat, kemény diétába kezdett, és nemrég túlesett a főszereplésével készülő Agymenők 200. epizódjának forgatásán is.

A 30 éves szőkeség Ellen DeGenerest avatta be érzéseibe, így elárulta, hogy bár a tavalyi év nagyon bizarr volt számára, pozitívan tekint a jövőbe, és úgy érzi, az idei egy sokkal jobb év lesz számára, mint amilyen 2015 volt.

Mindannyiunk életében vannak hullámvölgyek. Tudod, már most úgy érzem, hogy 2016 sokkal jobb év lesz, mint 2015 volt. Kemény volt, de jól alakulnak a dolgok, és én is sokkal-sokkal jobban érzem magam

– magyarázta a műsorvezetőnek a színésznő, és szót ejtett a háta közepén lévő molylepkét mintázó tetoválásról is, mely egy korábbi tetoválást hivatott elfedni, nevezetesen a dátumot, amikor hűséget fogadott Sweetingnek.

Ne tetováltassatok magatokra esküvői dátumokat!

– javasolta Kaley, és őszintén vallott arról is, miért éppen a molylepke-motívum mellett tette le a voksát, amikor választania kellett, mi takarja el a dátumot.

A jelentőssége annyi csupán, hogy elég nagy volt ahhoz, hogy eltakarja a számokat.

Fotó: Warner Bros. (Michael Rozman)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek