Starity

Amanda Bynes újra egészséges és boldog

2016. február 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábbi botrányoknak végleg hátat fordított a színésznő, jelenleg pedig a tanulmányaira fókuszál.

hirdetés

Hosszú ideje nem lehetett hallani a korábban mentális betegségekkel küzdött Amanda Bynes felől, akit hónapokig kezeltek különböző intézetekben problémás viselkedése miatt. Úgy tűnik, a terápiák eredménnyel záródtak, ugyanis a színésznő teljesen lenyugodott, és a rivaldafénytől távol, a lehető legegyszerűbb és legnormálisabb körülmények között éli magánéletét.

A régi twitteres ömlengések és botrányok is a múlt homályába vesztek, hiszen Amanda hosszú ideje nem is lépett be a fiókjába – egészen mostanáig. A szőkeség 2014 decemberében intett búcsút a mikroblognak, azóta néhány havonta bejelentkezik egy-egy poszt vagy kép erejéig, ahogyan azt néhány órája is tette.

Helló mindenkinek! Új frizurát vágattam. Mi a véleményetek róla?

– csiripelte a közösségi oldalon az alább látható kép kíséretében, melyen a korábbinál rövidebb és még világosabb hajszínnel láthatjuk. 

Fotó: Twitter / Amanda Bynes

Rajongói egybehangzó véleménye szerint jót tett a színésznőnek a váltás, aki jelenleg is a Fashion Institute of Design & Merchandising padjait koptatja, ahová tavaly októberben ült vissza tanulni.

Megtartja magának a dolgait, de egészségesnek tűnik, és kizárólag a tanulmányaira koncentrál. Láthatóan sokkal jobb itt neki, és jól is néz ki

– nyilatkozta egy Amandához közel álló bennfentes az E! Newsnak, és azt is elárulta, hogy oktatói egyáltalán nem kivételeznek a színésznővel, ugyanúgy kezelik, mint a többi diákot.

Nem részesül különleges elbánásban csak azért, mert ő Amanda Bynes. Ő is csak egy átlagos hallgató szeretne lenni. A suliban mindenki tiszteli, és békén hagyják, nem zaklatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek