Starity

Kitették a zárt osztályról az egykori valóságshow-nyertest

2016. február 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségbeejtő a Big Brother első nyertesének állapota: BB Évit kitették a zárt osztályról.

hirdetés
Kitették a zárt osztályról az egykori valóságshow-nyertest
Fotó: TV2

Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy Párkányi Évit mentális problémái miatt a zárt osztályon voltak kénytelenek kezelni. Családja hiába tett meg érte mindent, be kellett látniuk, hogy speciális segítségre van szükségük, amennyiben újra egészségesnek akarják látni az egykori valóságshow-sztárt.

Nagymamája akkor arról számolt be, hogy Évit az ünnepekre hazaengedték az ideggondozóból, de mivel ön- és közveszélyesnek mutatkozott, hamar visszakerült az őt kezelő intézetbe. Nemrég azonban újabb csapással kellett szembenéznie a már amúgy is sokat szenvedett családnak, ugyanis Évit elbocsátották a zárt osztályról, és néhány napig Kaposvár utcáit rótta, de mivel gyógyszerei elhagyása miatt kritikus állapotba került, mentővel szállíttatták vissza a pszichiátriára.

Az igazat megvallva szóhoz sem jutottam a döbbenettől, amikor értesültem róla, hogy az unokámat szabályosan kitették az utcára, annak ellenére, hogy tudták, az önálló életre képtelen és alkalmatlan. Az elmúlt években számtalanszor könyörögtünk azért, hogy az unokám kikerülhessen a zárt osztályról egy olyan speciális otthonba, ahol legalább a kertben sétálgathat, és nem kell leszedálva az üres falakat bámulnia

– nyilatkozta a Blikknek Évi nagymamája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek