Starity

Kukkants be Ashley Benson otthonába!

2016. március 28. 15:03   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja úgy döntött, eladja nyugat-hollywoodi otthonát, méghozzá 2,9 millió dollárért (kb. 818 millió dollár).

hirdetés

Ashley 2012-ben, megközelítőleg 2,2 millió dollárért vásárolta a 3085 négyzetméteres mesés ingatlant, így jóval nagyobb bevételre tenne szert, ha a meghirdetett áron sikerülne túladnia rajta. A házban három szoba, négy fürdőszoba, egy teljesen felújított étkezős konyha található, garázsában pedig két járgány is kényelmesen elfér.

A berendezés és a színek mind-mind a színésznő senki máséval össze nem téveszthető stílusát idézik. Az ingatlan egyaránt alkalmas bel- és kültéri programokoz is, így a vendégek hűvösebb napokon kényelmesen elnyújtózhatnak egy bögre forró csokival a kandalló melett, meleg napokon pedig kiélvezhetik a medence nyújtotta hűsítő élményt, nem is beszélve a Los Angelesre nyíló lélegzetelállító kilátásról.

Fotó: The MLS
Fotó: The MLS
Fotó: The MLS
Fotó: The MLS
Fotó: The MLS
Fotó: The MLS
Fotó: The MLS
Fotó: The MLS
Fotó: The MLS
Fotó: The MLS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek