Starity

Élő adásban estek egymásnak az Agymenők sztárjai

2016. február 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS legnépszerűbb sorozatának szereplőgárdája Conan O'Brien műsorában vendégeskedett nemrég.

hirdetés

A műsor során szó esett a Blossom című szitkomról, mely 1990 és 1995 között futott igen nagy sikerrel Mayim Bialik főszereplésével. Érdekesség, hogy egy rész erejéig Johnny Galecki is szerepelt a szériában (egy Jason névre keresztelt srácot alakított), és össze is gabalyodott főhősnőnkkel.

Mindketten tizennégy évesek voltunk

– magyarázta a jelenet kapcsán a Conan O'Briennel folytatott beszélgetés során Mayim, Johnny pedig megerősítette, hogy ez volt mindkettejük első színapadi csókja, mire kolléganője így reagált:

Ami azt illeti, nekem ez volt egyben életem első csókja is.

Mayim és Johnny egyébként immár hat éve dolgoznak együtt a 2006 óta igen nagy népszerűségnek örvendő Agymenők című sorozaton, melyben ugyan nem alkotnak egy párt, ám a fent felhangzott mondatok után aligha meglepő, hogy a jó humoráról ismert színészgárda egyik tagja, a Raj Koothrappalit alakító Kunal Nayyar a csókjelenet felelevenítését követelte, aminek kis biztatást követően eleget is tett a két színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek