Starity

Véget ér a Dr. Csont

2016. február 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb népszerű sorozatától búcsúzik a Fox csatorna a Dr. Csont képében.

hirdetés
Véget ér a Dr. Csont
Fotó: Fox (Jordin Althaus)

Hivatalosan is megerősítették a 2005 óta futó, hazánkban is nagy népszerűségnek örvedő széria producerei, miszerint hamarosan véget érnek Booth és Bones kalandjai. A csatorna még berendelte a 12. évadot, ám most már biztos: ezzel le is zárul a Fox egyik leghosszabb szériája. 

Izgatottak vagyunk, amiért kaptunk még egy évadot, hogy méltó lezárást írhassunk a műsornak, a karaktereknek és a rajongóknak, olyat, amilyet megérdemelnek. Tudva, hogy lesz 12. évad is, igyekszünk méltó lezárást adni a 11. évadnak, és bízunk abban, hogy a rajongók izgatottan várják majd a finálét

– olvasható Jonathan Collier és Michael Peterson közleményében.

Az Emily Deschanel és David Boreanaz főszereplésével készülő sorozat egyébként a 11. évad felénél tart jelenleg; a téli szünet utáni első rész április 14-én kerül majd képernyőre. Érdekesség, hogy a korábbi évadoktól eltérően a lezáró évad mindössze 12 részt ölel fel, így hamarabb búcsút kell intenünk kedvenceinknek, mint reméltük. 

Szomorú érzés, hogy valami, amit szerettél, tizenegy év után véget ér, de hálás vagyok, amiért lehetőséget kaptunk arra, hogy méltóképp zárhassuk le a történetet. Szeretnék köszönetet mondani a leghűségesebb, legelkötelezettebb és legkedvesebb rajongóknak a világon! Nélkületek nem lettünk volna képesek minderre! Szerencsések vagyunk, amiért a legtehetségesebb írókkal, producerekkel, rendezőkkel, kollégákkal és stábbal dolgozhattunk

– csiripelte a Twitteren a főszereplőt alakító Emily.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek