Starity

A TV2 elbocsátotta Vujity Tvrtkót

2016. február 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk második legnagyobb kereskedelmi csatornája Vujity Tvrtko elbocsátása mellett döntött nem sokkal azután, hogy írásos figyelmeztetésben részesítették.

hirdetés

A Mokka műsorvezetőjeként ismert Vujity Tvrtko több ízben is kivívta az őt foglalkoztató TV2 ellenszenvét: először azzal, hogy nemrég nyilvánosan szólította fel jótékonykodásra a csatorna tulajdonosát, Andy Vajnát, majd élő adásban savazta műsora sztárvendégét, Berki Krisztiánt.

Tvrtko, mint említettük, néhány nappal ezelőtt írásos figyelmeztetést is kapott a csatornától a Berki-ügy miatt, ma pedig már arról számolt be a TV2 csoport, hogy február 26-ai hatállyal elbocsátásra került a riporter, aki egyébként 1997 óta a kereskedelmi csatornánál van.

Íme, a felvétel, ami a Vujity elbocsátásához vezetett:

A 24.hu felkereste kirúgásával kapcsolatban az érintettet, aki nem akart nyilatkozni a témában, helyette inkább a Facebookon közétett posztjára hívta fel a figyelmet, melyet elbocsátása kapcsán osztott meg 136 ezres követőtáborával.

Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik! (részlet a Linda c. filmből) KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2!

– írta a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek