Starity

Wilmer Valderrama nagyon büszke Demi Lovatóra

2016. február 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wilmer Valderrama a Unite4:Good jótékonysági rendezvényén mesélt párjáról, Demi Lovatóról, akivel kapcsolatuk már öt hosszú éve tart.

hirdetés
Wilmer Valderrama nagyon büszke Demi Lovatóra
Fotó: Marissa Callahan

Az ET Online riportere a csütörtök esti UNITE4:Good rendezvényén kapta mikrofonvégre az Azok a 70-es évek című sorozat egykori sztárját, ahol kedvese, Demi Lovato kedden megjelent érzelmes klipjéről, a Stone Coldról faggatták. 

A kezdetektől egymás életének részesei vagyunk, ezért végignézhettem, ahogy egy sokoldalú előadóvá fejlődik, ezt pedig az embereknek is látnia kell. Én ezt az oldalát már nagyon régóta ismerem, és nagyon büszke vagyok rá.

– áradozott a Confident énekesnőjéről, és hozzátette azt is, hogy legjobb barátként tekintenek egymásra, és ez a kulcsa a kapcsolatuknak.

Kell valaki, akire támaszkodhatsz, és akiben igazán megbízhatsz.

Szóba jött természetesen az újságírók körében évek óta közkedvelt témának számító lánykérés is, amire Valderrama nevetve csak annyit felelt:

Ezt a kérdést most inkább átugranám.

A 36 éves színész okkal lehet büszke barátnőjére, ugyanis az egykori Disney-csillag Lionel Richie után a napokban újabb legenda előtt tiszteleghetett. A 2004-ben elhunyt Ray Charles emlékére szervezett rendezvényen ő volt az egyik fellépő, a Fehér Házban zajlott eseményen pedig a You Don't Know Me című szerzeménnyel még az amerikai elnököt, Barack Obamát is lenyűgözte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek