Starity

Fergeteges koncertet adott Elton John és Lady Gaga

2016. február 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két popikon rajongói előtt nem titok, hogy Elton és Gaga jó barátságot ápolnak egymással.

hirdetés

A két szupersztár az Oscar-díjátadót megelőző napon lépett közösen színpadra, hogy előadják Elton John nagysikerű szerzeményét, a Don't Let The Sun Go Down On Me-t. A fellépésen Lady Gaga ugyan sztárvendég volt csupán, ám fergeteges előadást nyújtott, ami aligha meglepő, hiszen az énekesnő mögött igen nagy sikerek állnak már idén is.

Érdekesség, hogy a szőkeséget vőlegénye, Taylor Kinney is elkísérte a Nyugat-Hollywoodban adott eseményre, melyet élőben közvetített az AOL. Ez egyébként nem az első alkalom volt, hogy a két énekes közösen szórakoztatta a hallgatóságot, hiszen a 2011-ben megjelent Gnómeó & Júlia című animációs mesében is felcsendült egy közös daluk, a Hello, Hello.

A fentieken túl maga Elton is közreműködik az énekesnő soron következő, ötödik nagylemezén, melynek megjelenése az év második felére várható.

További érdekesség, hogy az Anyaszörny a keresztanyja Elton csemetéinek, az ötéves Zachary-nak és a hároméves Elijah-nak, akik nagyon szívesen töltik idejüket az Oscar-díjra is jelölt énekesnővel. A gyerekek és a keresztanya kapcsolatáról így nyilatkozott Elton a The Talk című műsor pénteki adásában:

Minden születésnapon és karácsonykor ajándékokkal halmozza el őket, de ami mindennél többet jelent, az az, hogy csodálatos keresztszülő. Gyakran eljön hozzájuk, megfürdeti őket, de szívesen énekel nekik, vagy épp történetekkel szórakoztatja őket. Ez a legjobb az egészben, mert ez személyes. Tenni egymásért valamit, és időt áldozni a másikra. Ajándékokat venni és elküldeni őket egyszerű, de ő nem ezt teszi. Eljön a gyerekekhez, hogy velük töltse az idejét, és ez az, amit a legjobban imádok benne

– áradozott az énekes, aki tisztában van azzal, hogy ez mekkora áldozat Lady Gaga részéről, hiszen számtalan egyéb elfoglaltsága is lehetne.

Az énekesnőnek egyébként nagyon sikeresen indult az éve, hiszen amellett, hogy Oscar-díjra jelölték Legjobb eredeti betétdal kategóriában a Till It Happens To You című daláért, fel is lépett a filmszakma legnevesebb rendezvényén; Golden Globe-díjat nyert az Amerikai Horror Story-ban nyújtott alakításáért; őt érte a megtiszteltetés, hogy emléket állítson a nemrég elhunyt David Bowie-nak a Grammy-díjátadón, valamint ő adta elő a himnuszt az ötvenedik alkalommal megrendezésre került Super Bowl bajnokságon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek