Starity

Kórházba került John Lennon özvegye

2016. február 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy volt az ijedtség a rajongók körében pénteken, ugyanis a 83 éves művésznőt stroke-gyanúval szállították kórházba.

hirdetés
Kórházba került John Lennon özvegye
Fotó: Facebook / Yoko Ono

Yoko Ono szerencsére azóta már jobban van, és kiderült, kisebb volt a baj, mint amekkora aggodalom alakult ki körülötte. A művésznő ugyanis a pletykákkal ellentétben nem kapott stroke-ot, csupán súlyos influenza és ennek kapcsán fellépő dehidratáltság miatt szorult kórházi ápolásra.

Hé, srácok! Az egész csak a sajtó által kreált pletyka volt: szó sincs stroke-ról, édesanyám csak dehidratált és fáradt. JÓL érzi magát. Köszönjük mindenkinek az aggódást

– írta Yoko néhai férjével, John Lennonnal közös egyetlen gyermeke, Sean a Twitteren, később pedig már arról számolt be, hogy 83 éves édesanyja otthonában lábadozik.

Köszönöm szépen még egyszer a törődéseteket! Édesanyám már otthon van, és pörög, mint mindig. Végül kiderült, csupán egy influenza terítette le a lábáról

– írta a 40 éves férfi.

Érdekesség, hogy Yokót ugyanabba a New York-i kórházba szállították, ahol annak idején férje, a The Beatles alapítótagja életét vesztette. Johnt 1980-ban 40 éves korában lőtték le New York-i lakása előtt, ahol özvegye a mai napig él. Halálakor 11 éve voltak házasok japán származású szerelmével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek