Starity

Döbbenetes összeesküvés-elmélet kering a világhálón Katy Perryről

2016. február 29. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az összeesküvés-elméleteket gyártó Dave Johnson 2014 decemberében töltötte fel Katy Perryről szóló értekezését, ám csak a napokban kapta fel a világsajtó nem mindennapi elképzelését.

hirdetés

Számtalan összeesküvés-elméletet olvashattunk már kedvenceinkről az évek során, többek között hallhattunk arról, hogy az 1977-ben elhunyt Elvis Presley valójában csak megjátszotta a halálát; de bizonyítékokkal igyekszenek alátámasztani Kurt Cobain meggyilkolását vagy épp azt, hogy Avril Lavigne 2002-ben meghalt, és egy színésznő lép fel helyette a hivatalos eseményeken.

Ezúttal Katy Perry került egy különös összeesküvés-elmélet középpontjába, ugyanis a fent említett Dave Johnson azt állítja, hogy az énekesnő valójában a 20 évvel ezelőtt meggyilkolt szépségkirálynő, JonBenet Ramsey. A hatéves lány holttestére 1996 decemberében találtak rá családja picéjében beragasztott szájjal, nyakán pedig nylonzsinór lógott, amivel vélhetően megfojtották.

A gyönyörű kislány hatévesen már szépségkirálynő volt (Fotó: RP Studio/ZUMA Press)

A kislány ügye a mai napig a döglött akták között van nyilvántartva, gyilkosa nem került elő. Ezen ügyet vette alapul Johnson, aki azt állítja: a lány valójában nem halt meg, csupán hírnevét feláldozva másik szakmában kívánt karriert építeni, így változott azzá a Katy Perryvé, akit ma ismerünk.

Dave szerint kísérteties a hasonlóság JonBenet és Katy között, nyomozati anyagában pedig arra próbál rámutatni, hogy nemcsak ők maguk, hanem szüleik is nagyban hasonlítanak egymásra. Érdekesség, hogy az évek során számtalan alkalommal újraindították a nyomozást a kislány rejtélyes halálának ügyében, és bár a család állt a fő gyanúsítottak listájának élén, a mai napig nem találtak terhelő bizonyítékot, ami igazolná, hogy ők gyilkolták meg a hatéves gyermeket.

Azt nem tudni, Katy hogyan vélekedik a nem mindennapi teóriáról, de valószínűleg csak nevet a képtelen elképzelésen, akárcsak azon kollégái, akiket hasonló elméletekkel hoztak hírbe korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek