Starity

Először jelent meg hivatalosan is egy párként Gwen Stefani és Blake Shelton

2016. március 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Voice szerelmespárja az Oscar-gála utáni Vanity Fair-partin jelent meg hivatalosan is egy párként.

hirdetés

Február 28-a az Oscar-díjra jelölt alkotásokról és színészekről szólt, ám az afterpartikon nemcsak a filmes világ krémje jelent meg. Gwen Stefani és Blake Shelton például a Vanity Fair nagyszabású buliját választotta első vörös szőnyeges debütálása helyszínéül, ahol valósággal sugároztak a boldogságtól. 

A neves eseményre az énekesnő egy különleges kialakítású Yanina Couture-ruhát választott, közszemlére téve ezzel irigylésre méltó alakját; Blake ezzel szemben a sportosan elegáns stílus mellett tette le a voksát, és farmert viselt fekete inggel és öltönyzakóval.

A szerelmesek láthatóan remekül érezték magukat a rendezvényen, és egész este alig mozdultak egymás közeléből. Kapcsolatukról egyébként novemberben kezdődtek meg a találgatások, nem sokkal azután, hogy mindketten beadták a válókeresetet házastársaik ellen. A The Voice-ban való szereplésük és a közös magánéleti válság hozta közel őket egymáshoz, és nem sokkal a kettejük között szövődő románcról szóló híresztelések kirobbanása után vállalták fel kapcsolatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek