Starity

PLL: Hosszú idő után először forrósodik fel a hangulat Rosewoodban

2016. március 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Pretty Little Liars ma este adásba kerülő 18. részének előzetese. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Hosszú idő után először forrósodik fel a hangulat Rosewoodban
Fotó: Freeform

Mióta megtörtént az időugrás a sorozatban, lényegében elsősorban annak lehettünk szemtanúi, hogyan alakult az elmúlt években főhősnőink sorsa: ki milyen szakmában épített karriert, mi történt a magánéletben, valamint mivel Charlotte (Vanessa Ray) halálát követően Rosewoodban kellett maradniuk, megtudhattuk, mi történt a városban távozásuk óta.

Ahogy az várható volt, újabb rosszfiú bukkant fel a színen, aki eddig egylőre csak kóstolgatta a lányokat, ám Marlene King producer szerint mindez csak a kezdet, ugyanis az Über „A”-ként emlegetett főgonosz még elődjénél is vérszomjasabb lesz, és több szereplőt is eltesz majd láb alól tervei kivitelezése érdekében.

Nemrég végre megjelent a ma este adásba kerülő Burn This címet viselő epizód előzetes betekintője, és nem túlzunk, ha azt mondjuk: valóban felforrósodik a hangulat Rosewoodban, és ezúttal ennek köze sem lesz a romantikához.

És hogy mire számíthatunk? Aria (Lucy Hale) gyanúsítottként szembesítésen vesz részt, Emily (Shay Mitchell) összetűzésbe kerül Monával (Janel Parrish), Toby (Keegan Allen) átrendezi Caleb (Tyler Blackburn) arcberendezését, Hanna (Ashley Benson) a lánybúcsú lemondására készül, Aria pedig (szó szerint) lángra kap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek