Starity

Kris Jenner félti családja jó hírét Kanye West botrányai miatt

2016. március 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 60 éves valóságshow-sztár egész életét családja jó hírnevének építésére tette fel, így joggal félti azt veje botrányos viselkedése miatt.

hirdetés
Kris Jenner félti családja jó hírét Kanye West botrányai miatt
Fotó: Instagram / Kris Jenner

Kanye Westtel igencsak elszaladt az a bizonyos ló az utóbbi időszakban, hiszen nemrég még Wiz Khalifával folytatott veszekedésétől volt hangos a sajtó, majd Yeezy névre keresztelt kollekciója bemutatása közben durván beszólt Taylor Swiftnek legújabb, Rihannával közösen írt Famous című dalának keretein belül.

A rapper azonban úgy vélhette, hogy a fentiek nem bizonyultak elégnek ahhoz, hogy az egész világ vele foglalkozzon, így a Twitteren követelt egymilliárd dollárt a Facebook alapítóatyjától, Mark Zuckerbergtől. Botrányos megmozdulásával Kanye nemcsak a rajongói, hanem rokonai aggodalmát is kivívta: anyósa, Kris Jenner pedig nem titkoltan a Kardashian család érdekeit tartja elsődlegesen fontosnak.

Kris attól tart, hogy Kanye leépíti a családi márkát a viselkedésével. Szereti Kanyét, de utálja azt, ahogyan mostanában viselkedik. Nagyon aggódik és ideges miatta

– magyarázta az Us Weeklynek egy, a családhoz közel álló barát.

Természetesen nem Kris az egyetlen, akit frusztrál a rapper különös viselkedése, ugyanis felesége, Kim Kardashian is nagyon aggódik, ami második gyermeke világra jövetele után nem épp a legszerencsésebb helyzet egy kismama számára.

Kim folyton nyugtalan és frusztrált Kanye miatt, és ez csak tovább fokozza a kettejük közti problémákat. Kim odáig ment, hogy azt követelte Kanyétól, járjon terápiára

– nyilatkozta egy másik barát az ügy kapcsán, az azonban nem derült ki, hogy a rapper hajlandó e alávetni magát egy kezelésnek annak érdekében, hogy könnyítsen családja lelkiismeretén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek