Starity

Ők voltak az idei Oscar-díj-átadó gála legjobban öltözött sztárjai!

2016. március 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 28-án a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben került megrendezésre a filmszakma legnevesebb díjátadó gálája, melyen mindenki ott volt, aki csak számított. Az azt követő afterpartikon természetesen már nemcsak a filmvilág legjobbjai tették tiszteletüket, hanem kedvenc zenészeink, énekeseink és televíziós személyiségeink is. Lássuk, kik bizonyultak a legcsinosabbaknak a nagy napon!

hirdetés

Jennifer Lawrence

A színésznőt a Joy című filmben nyújtott alakításáért jelölték a Legjobb színésznő kategóriában, és bár a jelölést nem sikerült díjra váltania, mi csak ámuldoztunk mesés megjelenése láttán. A rendezvényen ugyanis egy pazar, kétrészes Alexander Wang tervezte feltűnő ruhakölteményt viselt, ami remekül kiemelte irigylésre méltó alakját.

Leonardo DiCaprio

A hosszú várakozás után végre díjazásra került színész minden bizonnyal számíthatott arra, hogy színpadra kell lépnie, és beszédet kell mondania, hiszen megjelenésében egyszerűen keresve sem találunk hibát. A színész egy Giorgio Armani-szmokingban jelent meg a neves eseményen, melyhez a népszerű cipőtervező, Christian Louboutin kollekciójából választott alkalmi lábbelit.

Alicia Vikander

A dán lány Oscar-díjat nyert sztárja is elkápráztatta a fotósokot ebben az egyszerűségében nagyszerű, mély kivágású Louis Vuitton-estélyiben, melyhez csillogó volta miatt kizárólag egy kevéssé feltűnő nyakláncot választott kiegészítőnek, és sminkje által is a természetességet hangsúlyozta.

Selena Gomez

A Hands To Myself énekesnője ezúttal is ragyogott, mint mindig! A neves eseményre ő is Louis Vuitton kollekciójából választott magának – e fényes, szorosan a testére simuló kisestélyihez azonos színű kézitáskát választott Todtól, a hab a tortán pedig a Jimmy Choo-tól származó tűsarkú szandál volt.

Mark Ruffalo és Sunrise Coigney 

A Szemfényvesztők sztárja az ilyenkor szokásos szmoking mellett tette le a voksát, de hogy feldobja szettjét, a férfiaknál már-már elvárt fekete-fehér színkompozícióba csempészett egy kis színt Valentino elegáns zakójának hála, megjelenését pedig Leóhoz hasonlóan egy Louboutin-cipővel egészítette ki.

Felesége, Sunrise ugyancsak elegáns volt ebben a fekete, lágy anyagú ruhában, bár annak átlátszó volta kissé ledér jelleget kölcsönzött megjelenésének.

Chrissy Teigen

John Legend várandós felelsége is kitett magáért, ugyanis nemcsak a Talbot Runhof tervezte ruhája csillámos mivolta miatt sugárzott a rendezvényen. Chrissy heteken belül világra hozza első gyermekét, ám láthatóan a várandósság ellenére is sikerült megőríznie alakját, melyet kiválóan hangsúlyozott a vállakat szabadon hagyó, egyszerű szábású ruhaköltemény.

Olivia Wilde

A Bakelit sztárja kolléganőitől eltérően egy vidámabb szín mellett tette le a voksát e gyönyörű Prabal Gurung-darab képében, mely nemcsak tökéletes bőrét juttatta érvényre, hanem kiemelte zöldeskék szemeit és gesztenyeszínű tincseit; kiegészítőt pedig Roger Vivier kollekciójából választott.

Rachel McAdams

A Szerelmünk lapjai sztárját életében először jelölték Oscar-díjra, mégpedig a Spotlightban nyújtott alakításáért Legjobb női mellékszereplő kategóriában. Ugyan végül díj nélkül távozott a rendezvényről, vigaszdíjként mi megszavazzuk neki a legjobban öltözött női hírességnek járó díjat, hiszen valóságos hercegnői jelenés volt ebben a rózsaszín Naeem Khan-estélyiben, nem is beszélve a Stuart Weitzman-féle szandálról, mely még tovább nyújtotta amúgy is karcsú alakját.

Tom Hardy és Charlotte Riley

A Mad Max sztárjának megjelenése is kifogástalan volt, Tom egy elegáns Gucci-szmokingot választott a nagy napra, szettjét pedig napszemüvegével tette rosszfiúsabbá, ami be kell valljuk, igencsak illett személyiségéhez.

Felesége is ragyogott: ő egy elegáns, ugyanakkor a tekinteteket valósággal vonzó Gauri & Nainika-darabban nyűgözte le a fotósokat, melyhez egyszerű, ezüst-fekete színekben pompázó kézitáskát választott.

Taylor Swift

A Grammy-díjas énekesnő számtalanszor bizonyította, hogy nemcsak a zenében nem tud mellényúlni, hanem a divatvilágban is megállná a helyét. Az Oscar-partin egy különleges szabású Alexandre Vauthier tervezte darabot viselt a Haute Couture kollekcióból, hozzá pedig arany hatású ékszereket és kiegészítőket viselt. Az öszkép egyszerre volt visszafogott, szexi és elegáns.

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók (ex)sztárja egy visszafogott Elie Saab-ruhát választott, mely világos voltának köszönhetően érvényre juttatta, milyen szépen lebarnult nyaralása során a színésznő, aki jelenleg Vin Diesel oldalán forgatja a Tripla X jövő télen a mozikba érkező folytatását. 

Kate Beckinsale

A 42 éves barna hajú szépség kolléganőihez hasonlóan elragadó volt a gálán, melyhez nagyban hozzájárult páratlan választása, ami erre a gyönyörű Romona Keveza-darabra esett. A ruha már önmagában is tekintetmágnes volt, ezt pedig Kate csak tovább tetézte különleges, masni alakú kézitáskájával és Lorraine Schwartz-féle ékszereivel.

Charlize Theron

A Mad Max sztárja Christian Dior kollekciójából választotta ezt a meseszép, mélyen dekoltált darabot, mely remekül illett szőke hajához és kék szeméhez. A színésznő, kihasználva a ruha mély vágását egy hosszú, gyémántokkal díszített nyakláncot viselt kiegészítésként, valamint ujjain és fülében viselt ékszerein is ugyanez az ékkő köszönt vissza.

Margot Robbie

A 25 éves szőke szépség Tom Ford designert hívta segítségül, hogy még feltűnőbbé tegye megjelenését a férfi által tervezett mesés, aranyszínű estélyivel, mely remekül harmonizált mézszőke tincseivel és világos bőrével. Ami ékszereit illeti, Margot a Forevermark Diamonds szépségei mellett tette le a voksát.

Brie Larson

A szoba című filmben nyújtott teljesítményéért díjat nyert színésznőt legszívesebben megjelenéséért is díjaztuk volna, hiszen lélegzetelállító volt ebben az Alessandro Michele tervezte, a Gucci által forgatlomba hozott királykék estélyiben, amihez még ékszerre sem volt szüksége ahhoz, hogy ragyogjon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek