Starity

Régi kedvecet hoz vissza a filmvászonra a Disney: Jön a High School Musical 4.

2016. március 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan folytatást kap a tíz évvel ezelőtt debütált tinifilm a Disney-nek köszönhetően.

hirdetés
Régi kedvecet hoz vissza a filmvászonra a Disney: Jön a High School Musical 4.
Fotó: Disney

Sorra térnek vissza régi kedvenceikhez a gyerekcsatornák. Miután a Nickelodeon nemrégiben bejelentette, hogy az 1990-es, kora 2000-es évek legnépszerűbb meséit olvasztja egybe egy nagyszabású, egész estés mozifilm keretein belül, a Disney-nél is beindult a tervgyártás, és a döntés nemrég megszületett: folytatást kap a High School Musical!

A népszerű filmsorozat első része 2006-ban került a mozikba Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Grabeel és Monique Coleman főszereplésével, melynek folytatása egy évvel később jelent meg. A harmadik, és egyben eddigi utolsó rész 2008-ban került a mozikba, és bár többször is szárnyra kapott a pletyka egy esetleges folytatásról, most már biztos: valóban megvalósul a készítők álma.

A hírről Gary Marsh, a Disney csatorna elnöke tudósított, hozzátéve, hogy hatalmas megtiszteltetésnek érzi, amiért továbbvihet egy ilyen örökséget, és bízik abban, hogy a fiatalok egy újabb generációjával is megszerettetheti a musicaleket. Az új film rendezői székébe egyébként Jeffrey Hornaday ül, akinek nevéhez olyan alkotások kapcsolódnak, mint a Tengerparti Tini Mozi első és második része; a forgatókönyvet pedig a Hannah Montana-filmet is jegyző Dan Berendsen és Peter Barsocchini írják.

Rossz hír a korábbi részek rajongói számára, hogy kevés a valószínűsége annak, hogy korábbi kedvenceinket is viszontlássuk a filmvásznon a folytatásban, hiszen immár mindannyian felnőttek, így maximum egy-egy cameo szerep erejéig számíthatunk a felbukkanásukra. Értesüléseink szerint a casting hamarosan kezdetét veszi, de egyelőre nincs hír arról, kik lehetnek esélyesek egy-egy főszerepre, vagy hogy mikor válthatunk majd jegyet a folytatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek