Starity

Britney Spears átérzi Justin Bieber helyzetét: „Az emberek hajlamosak elhamarkodottan ítélkezni”

2016. március 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnő hatalmas utat járt be a köztudatba való berobbanása óta, és bár szárnyait megtépázták néha, napjainkban magabiztosabb, mint valaha.

hirdetés

A fentiek értelmében nem meglepő, hogy őt választotta századik száma címlapsztárjának a V magazin, és természetesen egy mélyenszántó, magvas gondolatokat tartalmazó interjú is készült a 34 éves szőke szépséggel.

A beszélgetés során Britney szót ejtett többek között arról, hogy mit jelent számára a közösségi média, hogy halad új albuma készítésével, és hogy mennyire örül annak, amiért nem most kell felépítenie a karrierjét, ami sokkal egyszerűbb volt az 1990-es években.

Fotó: V Magazine (Mario Testino)

Bárki is áll a rivaldafény középpontjában, egy dolog biztos: az emberek hajlamosak elhamarkodottan ítélkezni fölötte. Úgy értem, rengeteg gyerek kénytelen megtapasztalni, milyen ez

– nyilatkozta az énekesnő, majd példának napjaink egyik legnépszerűbb popsztárját, Justin Biebert hozta fel.

Justin Bieber már most is a nagyok között van, és bőven megtapasztalta, milyen az, amikor az emberek ítélkeznek fölötte. Sajnos így működik most a világunk. Én már húsz éve csinálom ezt, és igyekszem tudomást sem venni róla. Nem igazán érdekel, mit gondolnak rólam az emberek.

Fotó: V Magazine (Mario Testino)

Britney arról is őszintén vallott, hogy bár az internet világában élünk, ő korántsem fordít olyan nagy figyelmet a közösségi oldalak fontosságának, hiszen ő egy olyan korban nőtt fel, ahol az emberek személyesen tartották a kapcsolatot, és nem a világháló játszotta a főszerepet.

Ha őszinte akarok lenni, még mindig nem használom a számítógépemet. A srácaim sokkal nagyobb valószínűséggel ülnek le elé, mint én. Megértem, miért bolondulnak érte az emberek, és előfordul, hogy leülök elé én is, csinálni ezt-azt vagy írni, de nem igazán az én világom

– magyarázta Brit, majd az interjú második felében szót ejtett jelenleg is készülő kilencedik stúdiólemezéről.

Fotó: V Magazine (Mario Testino)

Különleges helyet foglal el az életemben ez az album. A gyerekemnek tekintem, így minden vágyam az, hogy jól sikerüljön. Nem számít, hogy egy évet vagy két hónapot vesz igénybe az elkészülése. Messze ez a legjobb dolog, amit az utóbbi időben csináltam

– vallotta a szőkeség, majd így folytatta:

Félreértés ne essék, büszke vagyok a munkámra, de ez a mostani valami egészen más. Nem olyan, amilyennek gondoljátok, de nem is akarom elsietni a dolgot. Szeretném jól csinálni, hogy a rajongóim igazán elégedettek lehessenek vele.

Az énekesnő legutóbbi stúdióalbuma egyébként 2013-ban került az üzletek polcaira Britney Jean címmel, és az eladási példányszámok után hamar kivívta magának az aranylemez minősítést. A korongról mindössze két kislemezt (Work Bitch, Perfume) jelentetett meg az énekesnő, azokat is közel három évvel ezelőtt, így nem meglepő, hogy rajongói tűkön ülve várják Brit legújabb szerzeményeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek