Starity

Caitlyn Jenner készen áll egy komoly kapcsolatra

2016. március 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 6-án debütál a transznemű valóságshow-sztár I Am Cait című reality műsorának második évada, melynek előzetesében Caitlyn beismerte: szeretne végre ismét randizni.

hirdetés

Még nincs egy éve, hogy az egykori Bruce Jenner felfedte titkát, és bevallotta: nőként szeretné leélni hátralévő napjait. A 65 éves valóságshow-sztár bejelentését követően túlesett a nemátalakító műtétek sorozatán, és ruhatára mellett iratait is lecserélte. Fenekestől felfordult életéről I Am Cait címen indított sorozat az E! Entertainment, mely a sikeres első évad után ismét visszatér a képernyőre.

Nemrég megérkezett a széria folytatásának első előzetese, melyben Caitet láthatjuk, amint egy busz hátsó ülésén beszélget barátaival. A csevely, ahogy az barátok közt lenni szokott természetesen a párkapcsolati témára, a randizásra terelődik, amikor is Caitlyn fodrásza, Courtney Nanson rámutat: itt az idő, hogy ő is találjon magának valakit.

Hogy őszinte legyek, imádnám, ha egy olyan férfival lenne kapcsolatom, aki kinyitná előttem az ajtót, és mindenféle olyan dolgot tenne, ami egy hagyományos férfi-nő kapcsolatban szokásos. Nagyon különleges férfinak kellene lennie ahhoz, hogy mindezt megtegye, de abszolút nyitott lennék rá

– magyarázta Cait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek