Starity

Nem hiszed el, melyik műsorából készít élőszereplős filmet a Nickelodeon!

2016. március 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét régi rajongóinak kedvez a népszerű gyerekcsatorna, és egy korábbi nagy sikerrel futott műsorát hozza ismét köztudatba.

hirdetés

És hogy melyik műsorról van szó? (Dobpergést kérünk!) A titkos templom legendáiról! Ha az 1990-es, 2000-es években nőttél fel, bizonyára számodra sem ismeretlen a kalandos vetélkedő, melyben kétfős csapatok küzdöttek a maja harcosok által őrzött templom kincseiért, melyekhez különböző ügyességi feladatokat teljesítve és kvízkérdéseket helyesen megválaszolva juthattak csak hozzá a játékosok.

Fotó: Nickelodeon

A Nickelodeon vezetősége már korábban sem csinált titkot abból, hogy jelenlegi célcsoportját tovább szeretné bővíteni azáltal, hogy visszacsábítja korábbi nézőit, ezt pedig régi show-inak újbóli műsorra tűzésével vagy adaptálásával kívánja megtenni. A beetetés már meg is kezdődött az Egyesült Államokban, ahol a TeenNicken The Splat néven külön blokk indult a régi műsoroknak, a cél pedig egy új csatorna létrehozása, melyen ténylegesen csak a régi kedvencek kerülnek majd sugárzásra.

Hazánkban egyelőre még nem állt be változás, ám nincs okuk aggodalomra a régi Nickelodeon magyar rajongóinak sem, akik a Hé, Arnold!, a Macseb, a Jaj, a szörnyek! vagy a Hódító hódok című műsorokon nőttek fel, ugyanis minden bizonnyal hazánkba is megérkezik majd az a nagyszabású mozifilm, melyben az összes régi kedvencet egyesítik a készítők, onnan pedig már csak egy lépésre lesz a The Splat itthoni bevezetése.

Fotó: Nickelodeon

Ezúttal azonban újabb kemény fába vágta a fejszéjét a csatorna, amikor bejelentette, hogy feltámasztásra kerül A titkos templom legendái című műsor, ám ezúttal nem egy játékos vetélkedő, hanem egy mozifilm formájában, a produkcióhoz pedig már le is szerződtették Isabela Monae-t, aki a főszereplőt alakítja majd.

A sorozat egyébként 1993 és 1995 között futott az egyesült államokbeli Nickelodeonon, mely idő alatt három évadot és vele 120 epizódot élt meg. A csatorna 1998-ban ismét leadta a korábbi részeket, ám többé nem vette újra elő a szériát. (Érdekesség, hogy hazánkba körülbelül ezidőtájt érkezett meg a csatorna, és a hazai nézők szívét is megnyerte a műsor.)

Érdekesség, hogy a sorozatból adaptált filmet még várhatóan idén bemutatják a mozik, melynek középpontjában három testvér áll majd, akik fizikai és mentális csapdákon küzdik át magukat a rejtélyes kincsekért.

Ha esetleg nem ismernéd a műsort, vagy csak szeretnéd felidézni, milyen is volt, itt egy kis emlékeztető!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek