Starity

Sarah Paulson megerősítette: valóban egy párt alkot a tőle 32 évvel idősebb színésznővel

2016. március 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikai Horror Story sztárja korábban is nyíltan vállalta biszexualitását, legutóbbi választásával azonban alaposan meglepte rajongóit.

hirdetés

December elején számoltunk be arról, hogy Sarah Paulson a Két pasi meg egy kicsi sztárja, Holland Taylor mellett talált rá a boldogságra. Kapcsolatuk híre alaposan meglepte a rajongókat, mivel a 73 éves színésznő sosem ejtett szót arról, hogy a saját neméhez vonzódna, nem is beszélve a több mint 30 évnyi korkülönbségről, ami a szerelmesek között van.

A sztárpár mindennek ellenére láthatóan nagyon boldog, és bár korábban se be nem ismerték, se nem tagadták a pletykákat, a napokban Sarah úgy döntött, színt vall, és megerősíti a híreszteléseket. 

Ha az alapján hoznám meg a magánéletemet érintő döntéseket, hogy mit várnak tőlem az emberek, akkor nagyon rosszul érezném magam, és ez olyasmi, amit nem akarok érezni. Ami a legbiztosabb pont jelenleg az az, hogy őrülten szerelmes vagyok Holland Taylorba

– nyilatkozta az Amerikai Horror Story sztárja a New York Timesnak adott interjújában.

A sztárpár egyébként tíz évvel ezelőtt egy vacsorapartin ismerkedett meg egymással. Sarah akkor a tőle 18 évvel fiatalabb színésznővel, Cherry Jonesszal alkotott egy párt, kapcsolatuk azonban szakítással végződött. Holland ezzel szemben olyan visszafogottan, a nyilvánosságtól elzárkózva élte a magánéletét, hogy egyáltalán nem lehet tudni korábbi románcairól semmit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek