Starity

Pete Wentz számára olyanok a gyerekei, mint a terapeuták

2016. március 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fall Out Boy jóképű basszusgitárosa nem tagadja, hogy olykor még mindig eluralkodik rajta sötétebb énje, és hajlamos a rosszkedvre, de imádott csemetéi láttán mindig jókedvre derül.

hirdetés

Nem titok, hogy korábban súlyos depresszióval és bipoláris zavarral küzdött Pete Wentz, de szerencsére napjainkra már nemigen van oka szomorkodni, hiszen a karrierje évek óta magasan ível felfele és a magánélete is rendben van. A 36 éves zenész arcára saját elmondása szerint csemetéi csalhatnak legkönnyebben mosolyt, akikkel imád együtt lenni.

Pete-nek Ashlee Simpsonnal kötött házasságából van egy hétéves fia (Bronx Mowgli), második gyermekének (Saint Lazlo) pedig jelenlegi barátnője, Meagan Camper adott életet 2014 augusztusában. Srácai iránt érzett érzéseiről így nyilatkozott a The Red Bulletinnak nemrégiben:

Két gyerekem van, ami azt jelenti, hogy ha velük vagyok, az olyan, mintha valami boldogság pirulákat vennék be. Amikor meghallasz egy egyévest nevetni, rögtön az agyadba villan a gondolat, hogy ez a legviccesebb dolog a világon. Mindig megváltoztatja a hangulatomat

– magyarázta a gitáros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek