Starity

Új előzetes érkezett a Szenilla nyomábanhoz

2016. március 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára nektek is ismerősen cseng Némó és Szenilla neve, akik 2003-ban úsztak be a mozivásznakra, és hódítottak meg egy csapásra kicsiket és nagyokat egyaránt.

hirdetés
Új előzetes érkezett a Szenilla nyomábanhoz
Fotó: Pixar

Ahogy korábban beszámoltunk róla, kedvenc halacskáink kalandjai hamarosan folytatódni fognak, ugyanis a Disney és a Pixar összefogása kapcsán jövő nyáron a mozikba kerül a Szenilla nyomában címet viselő folytatás, mely ezúttal nem a bohókás bohóchalra, hanem kissé szenilis társára fókuszál majd.

A film tizenhárom évvel az első rész után érkezik a mozikba, ám a történet szerint mindössze fél év telik el Némó csodálatos megmenekítése óta. Ezúttal arról hullik le a lepel, honnan származik Szenilla, és hol van a családja. A készítők ígérete szerint izgalmas vízalatti kalandokban ezúttal sem lesz hiány, és természetesen régi kedvenceink is visszatérnek.

Ami a szinkront illeti, ezúttal is Ellen DeGeneres szólaltatja meg Szenillát, Némónak pedig Hayden Rolence kölcsönzi a hangját, de többek között hallhatjuk majd Idris Elbát, Michael Sheent, Diane Keatont, Eugene Levyt, Ed O'Neillt és Ty Burrellt is.

Érdekességként még érdemes megjegyezni, hogy a Némó nyomában volt a Pixar első Oscar-díjat nyert alkotása, mely nem kevesebb, mint 936 millió dollárt (kb. 260 milliárd 208 millió forint) hozott a készítők konyhájára, így méltán remélik a Disney és a Pixar fejesei, hogy a siker megismételhető lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek