Starity

Sokkos állapotba került kutyája halála miatt Gina Rodriguez

2016. március 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Darabokra tört a Jane the Virgin sztárjának szíve. A színésznő néhány órával ezelőtt veszítette el szeretett házi kedvencét, Tedet.

hirdetés

Életem legnehezebb pillanata volt, amikor istenhozzádot kellett mondanom ma az én Tedemnek. Szeretlek, és mindig hiányozni fogsz. Sosem felejtem el azt az örömöt amit az életembe hoztál, és a közös utazásainkat. Az én kicsikém vagy, és anyucinak mindig hiányozni fogsz. Fogalmam sincs, hogy fogom feldolgozni vagy úgy általában elviselni azt, hogy többé nem vagy körülöttem. Sokkos állapotban vagyok, és csak remélhetem, hogy jobbra fordulnak a dolgok. Mindörökké szeretlek, pajti

– olvashatóak Gina megrendítő sorai az Instagramon az alább látható kép kíséretében.

A színésznő életében egyébként valóban nagyon különleges helyet foglalt el az aprócska négylábú, akivel nemcsak a szabadidejében járt kirándulni, hanem a főszereplésével készülő Jane the Virgin című sorozat forgatásaira is magával vitte, közös kalandjaikról pedig előszeretettel számolt be közösségi oldalain keresztül. Az állat halálának okát és körülményeit nem hozta nyilvánosságra, de nyilvánvaló, hogy családtagként tekintett Tedre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek