Starity

Kapaszkodj meg! Így még garantáltan nem láttad Kendall Jennert és Gigi Hadidot!

2016. március 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két szupermodell a párizsi divathéten parádézott nemrégiben a Balmain legújabb kollekciójában, ám ezúttal a felismerhetetlenségig megváltoztatták külsejüket.

hirdetés

Kendall Jenner és Gigi Hadid igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen legjobb barátnőkként nemcsak a szabadidejüket tölthetik együtt, hanem a munkában is osztoznak. A két dögös modell évek óta építi karrierjét, melynek egyik legfontosabb mérföldköve a tavalyi Victoria's Secret Fashion Show-n való fellépésük volt, azóta pedig állandó vendégei minden rangos eseménynek.

Legutóbb a párizsi divathéten mutatták meg irigylésre méltó alakjukat, méghozzá a Balmain legújabb kollekciójában, megjelenésüket pedig kicsit felturbózták, és hajszínt cseréltek: Gigi szőke tincseit barnára cserélte, Kendall pedig barna helyett szőkén vonult végig a kifutón. És hogy milyen volt az összkép? Döntsétek el ti!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek