Starity

Hallgass bele az Ossian új albumába!

2016. március 07. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a magyar metalzenét játszó Ossian 20. stúdiólemeze, melynek folytatása áprilisban kerül az üzletek polcaira.

hirdetés

Mint említettük, múlt évben debütált a magyar metalzene egyik legkiemelkedőbb képviselőinek 20. stúdióalbuma, amely amellett, hogy hatalmas sikernek örvendett a rajongók körében, hamarosan a platina státuszt is elérte. A zenekar néhány hónapja jelentette be, hogy már lázasan dolgoznak új lemezükön, amely egyben a Lélekerő folytatása is.

A minap került nyilvánosságra az album címe, illetve a borítót is megtekinthettük. Külön öröm a tűkön ülő nagyérdemű számára, hogy a HammerMusicHungary jóvoltából belehallgathatunk a Fényárban és Félhomályban című album összes dalába.

Az új korong egyébként április 4-én fog a lemezboltok polcaira kerülni, amelyet egy többállomásos turné követ majd. Érdekesség, hogy e lemezzel fogja a csapat megünnepelni a 30 éves fennálását is, így több szempontból is különleges a zenekar karrierjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek