Starity

Barátok közt: Nóra életében elérkezik a józanodás pillanata

2016. március 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Páratlanul izgalmas volt a Barátok közt tegnapi epizódja, ami nagyban köszönhető a Balogh Nórát életre keltő Varga Izabellának.

hirdetés
Barátok közt: Nóra életében elérkezik a józanodás pillanata
Fotó: RTL Klub

Aligha meglepő, hogy Nóra teljesen kikelt önmagából, hiszen nem elég, hogy az esküvője előtt tudta meg, hogy jövendőbelije, Robi csókot váltott a nevelőanyjával, ráadásul épp az esküvőjük napján hunyt el a férfi, méghozzá gyilkosság útján. Az esetet csak tovább bonyolítja, hogy az ünneplő násznép egyik meghívottja, vagyis egy közeli hozzátartozó, egy barát vagy épp egy szomszéd tette el láb alól a férfit.

A fentiek fényében szinte várható volt, hogy az újdonsült feleség elméje megbomlik: Nóra napokon keresztül azt vizualizálta, hogy szeretett férje még mindig az élők között van. A pénteki epizódban szemtanúi lehettünk újbóli dühkitörésének, és annak, ahogy ollóval esik neki dús, barna tincseinek. 

Bár Nóra erős nő, a férje az esküvőjük napján hal meg, és ez önmagában elég lehet ahhoz, hogy valaki elveszítse a kapcsolatot a külvilággal. Ráadásul kiderült, hogy Róbert megcsókolta Ágnest, így még azt az illúziót is elvették tőle, hogy boldog lehetett volna a férfival. Az, hogy Robi gyilkosság áldozata lett, és a lakodalom egyik résztvevője – tehát barát vagy rokon – ölhette meg, csak fokozza Nóra elkeseredését és paranoiáját

– magyarázta a történet alakulását illetően a Borsnak Varga Izabella, majd hozzátette: a hajvágás korántsem annak a jele, hogy a sorozatban alakított karaktere még inkább bedilizne, sokkal inkább azé, hogy Nóra végre leszámol a démonaival, és új életet kezd.

Fotó: RTL Klub

Nóra nem azért vágja le a haját, mert még őrültebb lesz, ez éppen a józanodás pillanata. Szabadulni akar az emlékektől, és új életet kezdeni. A többiek helyében én egyébként nem csak javasoltam volna, hogy forduljon pszichológushoz, hanem el is vittem volna

– folytatta a színésznő, majd bepillantást engedett a kulisszák mögé és elárulta: valójában szó sincs arról, hogy a jelenet kedvéért megritkította volna a saját haját. Mivel minden jelenetet többször vesznek fel, nem lehetett a véletre bízni a dolgot, így póthaját nyírbálta meg az izgalmas jelenetben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek