Starity

Tíz évvel idősebb nővel randizik Liam Payne

2016. március 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét rátalált a boldogság a One Direction jóképű énekesére. Új választottja tíz évvel idősebb tőle.

hirdetés

És hogy kiről van szó? A brit X-Faktor egykori mentoráról, Cheryl Cole-ról! Az utóbbi hetekben több kisebb-nagyobb jel is tanúskodott az új viszonyról, de immár hivatalos: valóban egymásra talált a 22 éves Liam Payne és a 32 éves Cheryl Cole.

Liam elsőként Valentin napon utalt új szerelmére, ugyanis az Instagramon közzétett egy rózsáról készült fényképet, melyhez a Boldog Valentin napot, bébi feliratot írta, és már ekkor sejteni lehetett, hogy nem futó kalandról van szó, hanem valóban egy párt alkot egy akkor még titokzatos kilétű hölggyel.

Nem sokkal később pedig egy gigantikus, a bal kézfején helyet kapó rózsás tetoválással kapták lencsevégre (ide kattintve tehintheted meg), mely virág köztudottan Cheryl kedvence. Ha ez nem lett volna elég, a pár nőnemű tagja is leadta a jeleket, megerősítve, hogy új partnere van. A Brit Awardsra való készülődés közben például megosztott magáról egy felvételt a népszerű képmegosztón, melyet Liam néhány sokatmondó emojival kommentált, majd hozzáfűzte: 

Ott találkozunk, bébi.

Fotó: Instagram (screenshot)

A napokban azonban végleg eloszlatták a pletykákat: Liam ideiglenesen egy közös képükre változtatta a profilképét, nem titkolva, mennyire odavan új kedveséért. A kapcsolatukról szóló pletykákat pedig már egy közös barátjuk is megerősítette a lapoknak.

Fotó: Instagram (screenshot)

Az egész nagyon váratlanul érte őket is, de hihetetlenül boldogok mindketten

– idézi a bennfentes szavait az E! Online.

Liam egyébként múlt októberben szakított Sophia Smith-szel, Cheryl pedig nyár végén adta be a válókeresetet férje, Jean-Bernard Fernandez-Versini ellen, akinek 2014-ben fogadott örök hűséget. Az újdonsült szerelmespár első találkozására 2008-ban került sor, amikor Liam részt vett az X-Faktor válogatóján, és kolléganőjének már akkor is megesett rajta a szeme.

Úgy gondolom, nagyon cuki és karizmatikus vagy

– mondta Liamnek akkoriban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek