Starity

16 évvel fiatalabb férfit szeret Polyák Lilla

2016. március 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Budapesti Operettszínház színésznője kollégájába, a 23 éves Gömöri András Mátéba szeretett bele.

hirdetés

A napokban került nyilvánosságra, hogy ismét foglalt Polyák Lilla a szíve, ugyanis a színésznő kollégája, a tőle 16 évvel fitalabb Máté mellett talált rá a boldogságra. A sajtó természetesen rögtön lecsapott a hírre, ami saját bevallása szerint érzékenyen illette Lillát.

Nagyon sokáig nem volt terítéken a magánéletem, és az egy nagyon nyugodt időszak volt. Erősen dolgozom azon, hogy nemsokára ez megint így legyen, mert nem szeretem, ha folyamatosan ez a téma, de természetesen elfogadom, hogy ennek a szakmának ez a velejárója. Egyáltalán nem befolyásol, hogy ki mit gondol a szerelmi életemről, de közszereplőként pontosan tudom, hogy ez is érdekli az embereket

– magyarázta a Blikknek adott interjújában a színésznő, majd hozzátette, hogy szerelmével tisztában voltak vele, mire vállalkoztak, és mivel nem olvassák a kommenteket a közösségi oldalakon, így viszonylag elkerülik őket a rosszindulatú megjegyzések.

Fotó: Facebook / Gömöri András Máté

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek