Starity

Lena Dunham elhagyhatta a kórházat

2016. március 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt megrepedt petefészek cisztája miatt szállították kórházba.

hirdetés
Lena Dunham elhagyhatta a kórházat
Fotó: Glamour Magazine

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Lena Dunham évek óta endrometriózissal küzd, mely betegség életveszélyes is lehet, ha nem kezelik. Szerencsére a Csajok sztárjának eddig nem volt miért aggódnia, ám a napokban sürgős kórházi ápolásra szorult, majd kiderült: alá kell vetnie magát egy műtétnek is.

A 29 éves színésznő szerencsésen túlesett az operáción, tegnap pedig már el is hagyhatta az őt kezelő kórházat, hogy otthona kényelmében lábadozhasson tovább. Ezidő alatt természetesen számtalan jobbulást kívánó üzenetet kapott szeretteitől és rajongóitól, melyekért egy Instagram-posztban mondott köszönetet.

Köszönöm szépen ezt a rengeteg, felém áradó szeretetet! Biztonságban elhagytam a kórházat, és igyekszem mihamarabb felépülni. A jókívánságaitok a világot jelentik számomra. Alig várom, hogy ismét felkelhessek az ágyból, dolgozhassak, és megmutathassam nektek, mennyire hálás vagyok

– írta a közösségi oldalon az alább látható felvétel mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek