Starity

Meztelen testével robbantotta fel az internetet Kim Kardashian

2016. március 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szelfikirálynő ismét anyaszült meztelenre vetkőzött, hogy megmutassa bájait Instagram-követőinek.

hirdetés

Több mint egymillió szívecskét zsebelt be Kim Kardashian legújabb szelfijével, melyen anyaszült meztelenül pózol a fürdőszobai tükör előtt. A felvételen szőke hajjal láthatjuk, intim területeit pedig kicenzúrázta, hogy még beleférhessen az Instagram szabályzatába a kompromittáló fotó.

Amikor nincs egy rongyod sem, amit felvehetnél. LOL

– írta a kép mellé a közösségi oldalon.

Az E! Online vélekedése szerint a felvétel valószínűleg nem mostani, hanem valamikor tavaly tavasszal készülhetett, Kim második várandóssága előtt, amikor először szőkítette ki a haját. A népszerű valóságshow-sztár egyébként tizenhárom héttel ezelőtt adott életet fiának, Saint Westnek, és bár rögtön a szülés után őrült diétába kezdett alakja visszanyerése érdekében, a szakértők szerint nem valószínű, hogy ilyen hamar formába hozta volna magát.

Kim legutóbb terhessége kezdeti szakaszában, augusztusban vetkőzött meztelenre egy Instagram-szelfihez: akkor azt bizonygatta, hogy valóban várandós, és szó sincs arról, hogy a nagyobb hírverés érdekében megjátszaná, hogy babát vár.

Mindenkinek másmilyen a teste, és minden terhesség különböző. Megtanultam szeretni a testemet, legyen az bármilyen szakaszban is. Még ennél is nagyobb leszek és ez gyönyörű dolog. Áldottnak érzem magam, hogy várandós lehetek

– csiripelte akkoriban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek