Starity

Ismét a Trónok harca stábjával forgat Kit Harington

2016. március 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú hónapok óta képezi kérdés tárgyát, hogy vajon valóban meghalt-e a Kit által alakított Jon Snow.

hirdetés
Ismét a Trónok harca stábjával forgat Kit Harington
Fotó: HBO

Ahogy egyre közeledik a Trónok harca várva várt hatodik évadának debütálása, egyre több új információ lát napvilágot a folytatással kapcsolatban. A fő kérdés továbbra is az hogy vajon milyen sorsot szántak a készítők mindenki kedvencének, Jon Snow-nak. A karaktert életre keltő Kit Harington korábban úgy nyilatkozott, hogy Jon valóban elhalálozott, ám az új évaddal kapcsolatosan felmerülő híreszteléseknek köszönhetően még mindig reménykedünk abban, hogy valamilyen úton-módon mégis visszatér.

Többé már nem vagyok részese a műsornak. Határozottan nem leszek benne az új évadban. Forgattunk néhány jelenetet, amelyben halott voltam, és azt hiszem, ez volt életem legjobb alakítása

– nyilatkozta a színész a Time Out Londonnak, majd így folytatta:

Nem mondhatok többet. Tudom, meddig leszek halott, de nektek nem árulhatom el.

A sorozat hatodik évadának első részét április 24-én tűzi műsorára az HBO, és az előzeteseket, posztereket látva garantáltan számíthatunk nem várt, izgalmas fordulatokra az új évadban is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek